Educatia se face prin joaca

Despre noi

   Bine ati venit, dragi copii mici si mari!

  Dmkids este un magazin online dedicat bebelusilor, copiilor si proaspetelor/viitoarelor mamici, oferidu-le o gama completa de produse la cele mai bune preturi fara a mai pierde timp in magazinele de specialitate. Misiunea noastra este sa aducem fericire in viata clientilor nostri. La noi calitatea este pe primul loc, astfel ca facem o selectie riguroasa a jucariilor si articolelor comercializate, intotdeauna am incercat sa venim cu produse noi si cu un standard  ridicat.

  Avem parteneriate cu numeroase branduri de top de pe piata si oferim doar produse care corespund normelor europene în vigoare si atesta siguranta si confortul micilor utilizatori. In alegerea partenerilor nostri a contat valorile pe care le impartasim, grija fata de copii si dezvoltarea lor armonioasa, grija fata de mediu inconjurator. De asemenea scopul nostru este de a va oferi: produse de cea mai buna calitate, cele mai bune servicii, tot conceptul acestui magazin este construit in jurul indeplinirii a cat mai multor cerinte ale unui client. Ideal pentru toate exigentele tale, iar principiul dupa care ne ghidam in viata personala si profesionala este: "Ajuta-i pe ceilalti ca sa te poti ajuta pe tine."

   Suntem un magazin specializat pe importul, distributia si comercializarea jucariilor out door de cea mai buna calitate sub marca Injusa. Aici veti gasi cele mai complexe locuri de joaca pentru exterior din gama Pilsan. Casutele noastre pentru papusi Kidkraft sunt visul oricarei fetite. Bucatariile, piesele din mobilier si celelalte jucarii ale acestui producator de renume pot crea pentru copilul dumneavoastra o lume plina de imaginatie!

  Copiii se joaca mult, mai ales in primii ani de viata, iar parintilor le revine sarcina de a le alege responsabil jucariile.  Se stie ca scopul jucariilor este multiplu:  de dezvoltare a inteligentei, a creativitatii, a memoriei, a personalitatii si in final, de formare a copilului pentru viata de adult. Practic jocul reprezinta principala modalitate de invatare. Creatile o lume magica in care sa creasca frumos si din care sa-si poata lua zborul cu gratie si recunostinta cand vor fi mari.

  Exista numeroase variante din care puteti alege, iar parerile sunt impartite. Comunicarea este cea mai importanta, de aceea, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a face cele mai bune alegeri si a avea un shoping rapid si placut.  Ne recomanda profesionalismul, experienta, portofoliul de produse de inalta calitate si disponibilitatea de a fi alaturi de dumneavoastra in oricare etapa a colaborarii. Satisfactia clientilor este obiectivul nostru.

  Dmkids va invita sa vizualizati produsele noastre! Mai mult timp pentru joaca, comanda On line!