Educatia se face prin joaca
click pe poza pentru a o mari
  • MINIMODELE 1:16 BR7 - CAMION DE GUNOI MAN TGS CU INCARCARE PRIN SPATE (verde)

MINIMODELE 1:16 BR7 - CAMION DE GUNOI MAN TGS CU INCARCARE PRIN SPATE (verde)

349,90 299,80 Lei (Pretul contine TVA)

NU ESTE IN STOC

Produs nou
Producator: --
Cod: DMK72987
Cod producator: 3764
Cost transport:
21.00 Lei (Urgent Cargus/DPD)
21.00 Lei (Fan Courier)
detalii cost transport

Comanda prin email

comenzi@dmkids.ro

Va rugam sa precizati in e-mail numele si prenumele dumneavoastra, CNP-ul, adresa de facturare, adresa de livrare, codul produsului/produselor dorit/e, cantitatea, culoarea si orice alte informatii suplimentare pe care le considerati relevante;

Comanda telefonic

0734 000 112

Detalii produs

Camionul de gunoi MAN TGS cu incarcare prin spate este vehiculul perfect pentru tot ceea ce tine de constructii desfasurarea pe distante lungi si distribuire locala facand din el o jucarie ideala pentru baietii pasionati de utilaje! Cabina cu doua tonuri ofera usi ce pot fi deschise pentru a oferi un loc modern de lucru. Goliti recipiente mici de containere in caroseria vehiculului. Corpul este golit utilizand clapeta din spate care se blocheaza in pozitia finala. Doua cutii de gunoi incluse pentru a testa functionalitatea functionalitatea camionului si pentru a va juca si distra! In ceea ce priveste designul functionalitatea si calitatea noul model BRUDER detine totul in conformitate cu motto-ul companiei "la fel ca varianta adevarata". Componentele sunt realizate din materiale precum ABS iar calitatea produsului este atestata de standardele germane de productie. Atentie! Produsul este recomandat copiilor de peste 4 ani! Dimensiunea: 51 x 18.5 x 21.5 cm. Scala: 1:16.

Opinia cumparatorilor

Fiti primul care isi exprima opinia despre MINIMODELE 1:16 BR7 - CAMION DE GUNOI MAN TGS CU INCARCARE PRIN SPATE (verde)!

Opinia mea despre MINIMODELE 1:16 BR7 - CAMION DE GUNOI MAN TGS CU INCARCARE PRIN SPATE (verde):

Nume sau initiale
vor aparea pe site
Email
nu va aparea pe site
Rating
click pentru a da un rating
Opinia mea
Veti recomanda acest produs? Da Nu
Sunteti client www.dmkids.ro? Da Nu
Sunt de acord cu termenii si conditiile de review