Educatia se face prin joaca

Politica de confidentialiate

SC Biotricity Power  SRL te asigura ca va prelucra datele tale in mod onest, transparent si informat, si certifica ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Acesta este motivul pentru care am decis sa te informăm prin această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal („Politica de Prelucrare a Datelor” sau „Politica”) referitor la:

Care sunt drepturile si opțiunile tale in privinta datelor pe care le prelucram?

Prezenta Politica de Prelucrare a Datelor poate fi modificata sau actualizata oricand de catre SC Biotricity Power  SRL, atunci cand consideram ca survin anumite modificări in activitatile prin care prelucram datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, www.dmkids.ro („Magazinul Online”), orice astfel de modificari si va vom informa in mod corespunzator prin e-mail.

Cine suntem și cum ne puteti contacta

S.C. Biotricity Power SRL, persoană juridica de nationalitate romana cu sediul in Pitesti, str. Calea Bucuresti, bl. 27, sc. B, parter, ap. 1, jud. Arges, inregistrata in Registrul Comertului Arges sub nr. J03/117/2010, avand cod fiscal RO 26469702 (in continuare Biotricity Power” sau “noi“). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Ne puteti contacta oricand la:

Adresă: Pitesti, str. Calea Bucuresti, bl. 27, sc. B, parter, ap. 1, jud. Arges Romania

Nr. telefon:  0734 000 112

E-mail: office@dmkids.ro

Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de prezenta Politica, de modul in care Biotricity Power prelucreaza datele tale sau drepturile tale, ne poti contacta la adresa de e-mail dedicată office@dmkids.ro  sau prin posta sau curier la adresa Pitesti, str. Calea Bucuresti, bl. 27, sc. B, parter, ap. 1, jud. Arges Romania.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

Ce sunt datele personale?

Datele personale inseamna orice date sau informatii care ne ajuta sa va putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tau) sau indirect (de exemplu, in functie de profilul pe care il cream pentru a-ti transmite oferte personalizate). Anumite informatii sunt mai putin evidente (cum ar fi preferintele si obiceiurile tale la cumparaturi, IP-ul computerului tau), dar asociate cu persoana ta, ne ajuta sa te putem identifica si se circumscriu astfel notiunii de ”date personale”.

Politica Biotricity Power este de a colecta si prelucra doar datele care ne sunt necesare ca sa iti oferim cea mai placuta experienta atunci cand navighezi/ faci cumparaturi pe site-ul web al Magazinului Online. In general, prelucram urmatoarele tipuri de date despre tine:

Mai exact, mai jos am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectam direct de la tine, care rezulta din interactiunea cu tine si pe care noi sau partenerii nostri le urmarim in vederea furnizarii produselor comandate sau pentru a-ti oferi diverse oferte personalizate, atunci cand navighezi/ faci cumparaturi pe site-ul web al Magazinului Online sau atunci cand utilizezi diverse dispozitive (computer, tableta ori telefon mobil).

Datele minorilor.

Biotricity Power nu permite prelucrarea datelor personale ale clientilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

In procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii în Magazinul Online, clientii trebuie sa confirme faptul ca au implinit varsta de 16 ani.

IN CE MOD PRELUCRAM DATELE TALE?

Biotricity Power colecteaza si prelucreaza datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci si livrarea produselor pe care ti le doresti, imbunatatirea experientelor tale in Magazinul Online, oferirea de asistenta si suport atunci cand utilizezi Magazinul Online / contul de client, sau pentru a-ti crea un profil de client in vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct). 

Am detaliat in tabelul de mai jos modul in care prelucram datele tale, scopurile si temeiul juridic (baza legala) al activitatilor prin care prelucram datele tale.

In ce scop colectam si prelucram datele tale?

Ce date colectam si in ce mod le prelucram?

Care este temeiul juridic al prelucrarii datelor? 

Date pe care ni le furnizati direct

Crearea contului tau de client

 

Iti putem crea un cont de client pe Magazinul Online doar daca ne oferi obligatoriu urmatoarele date personale, fie (a) in procesul de solicitare de catre tine a deschiderii unui cont de client nou, fie (b) urmare a plasarii unei comenzi, pentru prima data, in Magazinul Online (iar noi, cu aceasta ocazie, iti activam un cont de client pentru a putea onora comanda ta):

·         nume, prenume;

·         gen;

·         e-mail, si

·         numar de telefon

 

Efectuarea de cumparaturi in Magazinul Online

Poti efectua cumparaturi doar daca ai activat un cont de client, plasezi unele produse in cosul de cumparaturi iar ulterior lansezi o comanda. Poti efectua cumparaturile pe website-ul Magazinului Online si prin serviciul de Call Center, dupa ce accepti in prealabil Termenii si Conditiile Magazinului Online.

 - De fiecare data cand lansezi o comanda vom colecta si prelucra urmatoarele date:

o   nume și prenume;

o   adresa de livrare;

o   numar de telefon.

- Când confirmam comanda ta, sau te anuntam ca produsele au ajuns in punctele de preluare vom prelucra:

o   numarul de telefon si dupa caz adresa de e-mail

pentru a te informa cu privire la situatia comenzii/livrarii tale.

Executarea contractului

Pentru a-ti putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicata/ preda produsele in punctele de ridicare, a ne executa obligatiile de garantie asociate produselor, sau, dupa caz, a face un retur de produse.

Plata cumparaturilor/ restituirea platii in caz de retur de produs/ anulare comanda

Detaliile cardului pe care il folosesti pentru plata 3D Secure a cumparaturilor din Magazinul Online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre Biotricity Power, ci doar de catre entitatea de autorizare a tranzactiei sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folosești pentru plata online.

[3D Secure inseamna o masura de siguranta care presupune redirecționarea clientului în momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)].

-Biotricity Power prelucreaza doar urmatoarele date pe care le trimite catre partenerul de autorizare a platilor/ tranzactiilor online:

o   nume, prenume;

o   ID comanda;

o   data initierii tranzactiei, data finalizarii;

o   ID tranzactiei;

o   situatie plata (plata efectuata/ neefectuata);

o   suma tranzactionata (după caz).

  - In cazul unor retururi/ anularii comenzii colectam si prelucram:

o   IBAN-ul si banca la care ai deschis contul bancar,

pentru a-ti restitui banii pentru produsele returnate/ comenzile anulate.

Executarea contractului

Pentru a asigura suportul necesar procesarii de catre partenerii nostri autorizati sa intermedieze plata produselor comandate de tine.

Livrarea produselor catre tine

- Iti livram produsele la adresa indicata, prin curierii nostri, cu care partajam strict datele necesare livrarii produselor:

o   nume, prenume;

o   adresa de livrare;

o   telefon;

o   valoarea sumei platibila cu ramburs (dupa caz).

 - Daca ridici produsul din showroom-ul nostru, pentru a te identifica iti vom confrunta datele din actul de identitate cu cele din comandă (fara sa retinem o copie a actului de identitate), respectiv:

o   nume, prenume; adresa de email sau telefon

Executarea contractului

Indeplinirea obligatiilor noastre legate de gestionarea si livrarea  produselor catre client in conditiile si timpii agreati.

Asistenta si suport client

 - Pentru a-ti putea asigura suportul cu privire la contul tau de client / comenzile pe care le lansezi în Magazinul Online, te vom identifica prin confirmarea:

o   numelui și prenumelui;

o   adresei de e-mail si numarului tau de telefon;

o   ID-ul comenzii

 - Vom putea prelucra, cu acordul tau prealabil, vocea ta din inregistrarile convorbirilor telefonice cu tine pentru a raspunde solicitarilor tale de asistenta.

 - Aceleasi date le vom prelucra si in vederea solutionarii reclamatiilor tale.

Executarea contractului

Indeplinirea responsabilitatilor/ activitatilor noastre in perioada de executare a contractului

Actiuni de loialitate

Biotricity Power acorda si aloca diverse reduceri si beneficii aferente actiunilor noastre de loialitate (sub forma de vouchere, reduceri, etc.). Poti vizualiza in contul de client voucherele de care ai beneficiat la un moment dat.

Executarea contractului

Indeplinirea responsabilitatilor/ activitatilor noastre in perioada de executare a contractului

Campanii promotionale, concursuri, promotii 

Pentru concursurile online derulate pe site-ul dmkids.ro colectam adresa ta de e-mail. Mai organizam concursuri pe pagina oficiala de Facebook , unde colectam, in funcție de campanie, următoarele date necesare participarii tale la concurs, respectiv, pentru validarea castigatorilor prin random.org:

o   nume și prenume;

o   adresa de e-mail, 

o   număr telefon.

o    poza 

Daca esti castigator, vom mentiona numele si prenumele tau pe pagina oficiala Facebook  sau pe site-ul nostru www.dmkids.ro.

Consimtamant

In scopul participsrii tale la concursurile organizate de DMKIDS si acordarii premiilor respective

 

Date pe care le colectăm automat 

Crearea de profiluri de client in scop de marketing direct

In functie de interactiunile si comportamentul tau in website-ul Magazinului Online si in aplicatia mobila, colectam si prelucram prin intermediul partenerilor nostri datele tale pentru a-ti crea profilul tău de client in vederea transmiterii ulterioare de oferte personalizate („oferte personalizate”) prin canalele de comunicare alese de tine.

In vederea profilarii prelucram urmatoarele date:

o   numele, prenumele, adresa ta de e-mail si/sau de corespondenta si numarul de telefon mobil;

o   istoricul interactiunilor tale cu noi in website-ul Magazinului Online, respectiv:

-          ce produse ai vizualizat, cautat sau comandat;

-          ce produse ai adaugat in cosul de cumparaturi si ulterior le-ai eliminat, comandat/ cumparat;

-          ce comenzi ai initiat si ulterior le-ai finalizat sau anulat;

-          ce produse ti-au fost livrate, au fost platite;

o   preferintele tale cand efectuezi cumparaturi din Magazinul Online (ce produse ai cumparat, la ce data/ora, cum ai efectuat plata);

o   identificatorii online obtinuti de la dispozitivul utilizat de tine atunci când navighezi pe website-ul Magazinului Online;

Atunci cand vizitezi website-ul Magazinului Online, te autentifici in contul de client, mai colectăm cu ajutorul cookie-urilor si date obtinute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de tine („dispozitivul”), informatii cu care te putem identifica online („identificatori online”), si pe care le utilizam la profilare în scop de marketing direct:

o   Adresa IP;

o   Browser-ul de internet pe care il utilizezi si  versiunea sistemului de operare al dispozitivului;

o   Date de protocol HHTP/HTTPS;

o   Durata vizitei/ activitatii tale pe website-ul Magazinului Online;

o   Locatia generala a dispozitivului (daca este activata geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.  

[Te rugam sa retii ca majoritatea dispozitivelor iti ofera optiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din setările dispozitivului respectiv]

[„Cookie-uri” - fisiere pe care un server le trimite dispozitivului tau, plasate pe site-ul Magazinului Online sau prin descarcarea/ utilizarea aplicatiei mobile Scopul si modul in care prelucram cookie-uri sunt detaliate in Politica de utilizare a cookies, disponibila pe website-ul Magazinului Online]

Consimtamant

Pentru profilare si transmiterea unor oferte personalizate prin canalele de comunicare la care consimti (sms, e-mail, notificari push-up).  

 

Mai multe detalii despre modul in care facem profilarea in scop de marketing direct regasesti mai jos la sectiunea „Profilarea”. Ai dreptul oricând de a te opune profilarii.

 

Publicitate comportamentala on-line

Pe baza navigarilor si comportamentului tău în Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, iti vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pe baza informatiilor despre navigarea ta in Magazinul Online sau din aplicatia mobila, te vom incadra intr-un grup de interes cu alti clienti similari, ca si comportament de navigare si iti vom livra astfel reclame (bannere) pe baza acelor interese.

De exemplu, un profil de interes “puzzle” se poate deduce din datele tale, prin evaluarea produselor pe care le-ai vizitat pe website-ul Magazinului Online si in acest fel un cookie este plasat pe dispozitivul tau pentru a te incadra ca cineva interesat de categoria “puzzle”, iar ulterior vei primi unele mesaje publicitare special personalizate din categoria “puzzle”.

Consimtamant cookie

Pentru cookie-urile care monitorizeaza comportamentul tau in Magazinul Online.

Dacă nu dorești să participi la monitorizarea prin cookie-uri in scopul transmiterii de reclame (bannere) on-line pe baza intereselor tale, poti refuza setarea in acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactiveaza in general setarea automata de module cookie. Poti de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor servicii browser (de ex. Google), setand browser-ul tau in aaa fel incat modulele cookie ale domeniului respectiv sa fie blocate. 

Optiunea de a renunța la publicitatea comportamentala on-line nu va opri afisarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate in functie de interesele tale. 

Oferte pe baza de audientele personalizate (pe liste de clienti)

Cu acordul tau, vom utiliza adresa ta de e-mail si numarul de telefon mobil pentru crearea de liste de clienti codificate („datele hash”), iar apoi vom folosi datele codificate din aceasta lista pentru a corela datele tale (si a altor clienti dintr-un grup de interes) cu datele persoanelor de pe Facebook, pentru a transmite, pe acest canal, catre contul tău de Facebook, oferte personalizate prin reclame tinta.

Facebook codifica datele hash, le incarca in platforma sociala si astfel ne creeaza audienta, utilizand aceste date hash exclusiv pentru corelarea cu datele din contul tău de Facebook, fara sa distribuie aceste date tertilor (sau, altor agentii de publicitate comerciala) si vor fi sterse automat de Facebook imediat dupa corelare.

Atunci cand creezi o audienta asemanatoare, alegi o audienta sursa (o audienta personalizata creata cu ajutorul unui partener de date, al datelor pixelului tău, al datelor din aplicatia ta de mobil sau al fanilor paginii ), iar Facebook identifica trasaturile comune ale persoanelor din aceasta audienta (de exemplu, informatii demografice sau interese). Apoi, Facebook gaseste persoane care au trasaturi similare (sau „asemanatoare”) cu acestea. Daca raspunsul este afirmativ, va trebui sa mai adaugam aici un paragraf precum cel de mai jos]

In plus, pe website-ul Magazinului Online utilizam si serviciile Facebook de audienta personalizata creata cu ajutorul datelor pixelului tău. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi și Google putem identifica faptul ca ati dat click pe anuntul nostru publicitar din Facebook si ati fost redirectionat catre site-ul Magazinului Online. Datele colectate cu Facebook servesc exclusiv la intocmirea de statistici privind succesul si utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook.

Consimtamant

Pentru transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiente personalizate bazate pe liste de clienti

 

 

 

Mai multe detalii privind scopurile, modul de colectare si prelucrare a datelor cu caracter personal de catre Facebook si pentru setari de protectie a sferei tale private pe Facebook, poti consulta in Politica de confidentialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.

Mentenanta si securizarea website-ului Magazinul  Online

Utilizam urmatorii identificatori online pentru mentenansa si securizarea website-ului Magazinului Online:

o   Adresa IP;

o   Browser-ul de internet pe care il utilizezi si  versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care te conectezi;

o   Date de protocol HHTP/HTTPS;

o   Locatia dispozitivului (daca este activata geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.

Mai exact, prelucram datele tale pentru:

  - a asigura buna functionare a website-ului, respectiv:

o   afisarea corecta a continutului website-ului Magazinului Online;

o   retinerea datelor tale de autentificare (atunci cand ne soliciti);

o   imbunatatirea website-ului Magazinului Online;

o   parametrarea dispozitivului de pe care te conectezi/ autentifici la cerintele site-ului Magazinului Online.

  - a asigura securitatea website-ul si a te asigura ca te protejam impotriva fraudei sau a oricărei brese de securitate IT în ceea ce priveste Magazinul Online.

 - identificarea si remedierea defectiunilor care impiedică utilizarea website-ului nostru sau contului tau de client.

Interes legitim

Implementarea, parametrarea și menținerea masurilor de securitate a website-ului Magazinului Online

Audit si raportari

Prelucram datele tale pentru auditarea financiară anuala, precum si pentru depunerea declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale.

Cerinte prevederi legale

Pentru conformarea cu obligatiile legale impuse de prevederile legale aplicabile in materie fiscals si contabila

Apararea drepturilor in justitie

Atunci cand ne aparam drepturile in justitie pentru recuperarea unor sume datorate, sau cand ne protejam interesele impotriva unor pretentii/ reclamatii nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formularii unor intampinari, concluzii scrise, cereri si documente specifice.

Interes legitim

Exercitarea oricaror aparari/ drepturi in fata instantelor de judecata, sau autoritatilor sau institutiilor publice / de control

Proceduri si investigatii ale autoritatilor si/sau organelor judiciare

In mod exceptional si conform legii, vom furniza autoritatilor si institutiilor competente, in cadrul unor proceduri/investigatii formale ori a altor demersuri prevazute de lege, conform procedurii prevazute de lege, urmatoarele tale date: nume, prenume, adresa, e-mail, telefon. Biotricity Power va documenteaza orice astfel de demersuri.

Cerinte prevederi legale

Pentru conformarea cu obligatiile legale specifice impuse de prevederile legale aplicabile in materie privind protectia impotriva fraudei, spalarii banilor si terorismului. 

Date pe care le colectam din alte surse

 

 

Navigare retele sociale

Daca ne dai like pe pagina de Facebook a DMKIDS sau daca te loghezi in contul tau de client cu adresa si parola Facebook, vom primi aceste date fara a le utiliza altfel decat pentru a putea comunica cu tine si eventual, pentru a-ti transmite unele oferte personalizate prin contul tau de Facebook pe baza de audiente personalizate.

Consimtamant

Transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiente personalizate bazate pe liste de clienti) 


PROFILAREA IN SCOP DE MARKETING DIRECT

Atunci cand iti trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificari push-up) putem folosi anumite „tehnici de profilare” respectiv, o modalitate de prelucrare automata a datelor tale constand in special in analiza si interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferintele, interesele tale la cumparaturi in Magazinul Online. In scop de profilare, Biotricity Power nu prelucreaza date sensibile privind orientarea sexuala, credintele religioase sau afilierile politice.

Comportamentul si preferintele tale personale la cumparaturi reies din istoricul tau de vizite si/sau cumparaturi in Magazinul Online, din utilizarea de catre tine a aplicatiei mobile, din situatia ta financiara care rezulta in urma cumparaturilor pe care le faci, si alte interese personale pe care ni le-ai furnizat, interese comune cu ale altor clienti.

In mod concret, Biotricity Power iti creeaza profilul de client astfel:

Colectam datele tale atunci cand facem profilarea din surse precum: website-ul nostru dmkids.ro și furnizorii de servicii de publicitate cu care colaboram.

Utilizam profilarea pentru a-ti comunica si prezenta oferte personalizate promotionale, intr-un mod relevant si util pentru tine.

Îti vom putea oferi posibilitatea de a-ti modifica preferințele tale de marketing direct in contul de client de pe www.dmkids.ro, oricand ulterior inregistrarii tale drept client DMKIDS, indicand aceasta optiune in contul tau de client.

Te poti opune profilarii in scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care ai consimtit anterior, prin retragerea consimtamantului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ai optat anterior.  

CAT TIMP PASTRAM DATELE TALE?

Biotricity Power prelucreaza datele tale pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate si conform politicilor noastre de retentie a datelor personale. In anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite pastrarea datelor pentru o perioada mai indelungata.

Perioada de pastrare a datelor depinde in principal de urmatoarele:

Vom pastra datele tale doar atat timp cat detii un cont de client si/sau continui sa faci cumparaturi în Magazinul Online. Daca iti dezactivezi contul de client din Magazinul Online si ne soliciti in mod expres stergerea totala, datele asociate contului tau de client vor fi sterse sau anonimizate astfel incât sa nu mai poți fi identificat în sistemele noastre de evidenta a datelor, exceptand cazul in care suntem obligati sa pastram datele tale pentru o perioada mai lunga, in baza legii sau interesului nostru legitim.

In acest fel iti vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta si prelucra din nou datele tale daca ni le vei oferi din nou in website-ul Magazinului Online.

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consimtamantul la prelucrarea datelor, evidentiate in tabelul de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop pana cand iti retragi consimtamantul privind prelucrarea in scopul respectiv, cu exceptia cazului in care suntem obligati sa mentinem aceste date pentru o perioada mai lunga potrivit legii, pentru raportari la autoritătile publice, sau pentru a ne apara drepturile in justitie.

Te informam ca ne bazam pe consimtamantul tau atunci cand prelucram datele tale pentru a-ti transmite:

*Consimtamant – inseamna acordul tau liber, specific si informat prin care accepti fara dubiu ca datele tale sa fie prelucrate de catre Noi in scopul pentru care iti dai acordul. In Magazinul Online iti poti exprima consimtamantul prin actiunea ta de a bifa casuta relevanta asociata scopului si mijlocului de prelucrare precizat in prezenta Nota de informare.

CU CINE IMPARTASIM DATELE TALE?

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

- angajatilor, consultantilor nostri si persoanelor autorizate care au nevoie sa le cunoasca

- furnizorii de produse, cu care Biotricity Power are relatii de colaborare in vederea onorarii comenzilor de pe site-ul dmkids.ro;

– furnizorilor de servicii de curierat (Urgent Cargus, DPD, Nemo Fun Curier);

– furnizorilor de servicii de plata/bancare (Mobilpay);

– furnizorilor de servicii de marketing;

– furnizorilor de servicii de cercetare de piata;

– societatilor de asigurare;

– furnizorilor de servicii IT (Ixedo Dotcom);

- furnizorul de sms-uri

- furnizorul aplicatiei de gestionare a operatiunilor in depozit si punctele de preluare a produselor, sau care ne ajuta sa va printam si livram facturile produselor livrate in localitati situate in Romania;

– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

- furnizorul serviciilor de comunicari si transmiteri corespondentă pe e-mail situat în UE (Google)

- furnizorul serviciilor de telefonie mobila care ne ajuta sa tinem legatura cu tine, situat în Romania;

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferăm datele dvs. cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs., perecum și garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Netopia Mobilpay. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Netopia pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitai ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

CE DREPTURI SI OPTIUNI AI CU PRIVIRE LA DATELE TALE?

Dorim sa ne asiguram ca in orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale si ca iti poti exercita efectiv drepturile si optiunile pe care le ai potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura ca ai controlul efectiv al datelor tale, te informam ca ai urmatoarele posibilitati bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispozitie:

In plus acestor optiuni, GDPR iti ofera, in calitate de persoana vizata, drepturile descrise mai jos. Inainte de a da curs oricarei solicitari privind drepturile tale, ne vom asigura ca esti titularul datelor cu privire la care alegi să iti exerciti aceste drepturi, iar pentru acest scop iti putem solicita unele informatii/ date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. Corespondenta pe care o vom purta cu tine o vom putea pastra pentru a ne asigura ca tinem evidenta solicitarilor si raspunsurilor privind drepturile tale.

Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informatii clare, transparente, usor de inteles si usor accesibile cu privire la modul in care prelucram datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, in calitate de persoana vizata. Aceste informatii despre datele, scopul si modul in care noi prelucram datele tale sunt incluse si in aceasta Politica.

Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucram despre tine, fara a percepe vreun fel de taxa la primele furnizari de date. Daca vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxă rezonabilă tinand cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate si nejustificate.

Pentru a-ti exercita dreptul de acces, ne poti trimite solicitarea ta prin: E-mail:  office@dmkids.ro

Dreptul la rectificarea datelor. In cazul in care identifici ca datele tale pe care le prelucram sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne poti trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail  office@dmkids.ro

Dreptul de a te opune marketing-ului direct (inclusiv profilarea in scop de marketing direct). Te poti opune oricand si dezabona la comunicarile noastre de marketing direct in orice moment. Poti face acest lucru usor prin a da click pe linkul „dezabonare” in orice e-mail pe care le vom trimite catre tine sau din contul tau la sectiunea „Setari cont”.

In plus, poti opta pentru retragerea consimtamantului tau exprimat anterior pentru transmiterea de oferte personalizate bazate pe profilare prin aceleași canale prin care iti comunicam aceste oferte, respectiv: email, sms sau notificari push-up.

Retragerea consimtamantului (prin dezabonare sau solicitare scrisa) nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim. Te poti opune in orice moment oricarei prelucrari de date atunci cand la o astfel de prelucrare ne bazam pe interesul nostru legitim. Consultati sectiunea „Care este temeiul juridic al prelucrarii datelor?” din tabelul de mai sus pentru a identifica situatiile in care prelucrarea noastra se bazeaza pe interesul nostru legitim. Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: office@dmkids.ro

Dreptul de stergere a datelor (dreptul de a fi uitat). Ai dreptul de a ne solicita stergerea datelor tale in oricare dintre situatiile urmatoare:

a) datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;

b) iti retragi consimtamantul pe baza caruia am prelucrat datele tale si nu exista un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;

c) te opui prelucrarii datelor atunci cand prelucram datele in scop de marketing direct (inclusiv,profilarea in scop de marketing direct),

d) te opui prelucrarii datelor bazat pe interesul nostru legitim si nu putem sa demonstram ca avem motive legitime care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertătilor tale;

e) datele personale sunt prelucrate contrar legii;

f) datele personale trebuie sterse pentru a ne conforma obligatiilor noastre legale. Acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea ta de stergere a datelor daca: (i) suntem tinuti sa ne conformam unor obligatii legale de a pastra datele; sau (ii) daca datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre in justitie. Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: office@dmkids.ro   

Dreptul de a restrictiona prelucrarea. Ai dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor in una din situatiile descrise mai jos.

(a)  exactitatea datelor este contestata de tine (persoana vizata), pentru o perioada care ne va permite sa verificam corectitudinea datelor;

(b)  prelucrarea datelor este ilegala iar tu (persoana vizata) te opui stergerii datelor si ne soliciti restrictionarea prelucrarii acestor date;

(c)   nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizata) pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;

(d)  tu (persoana vizata) ridici unele obiectii cu privire la prelucrarea datelor bazata pe interesele noastre legitime, in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului le depasesc pe cele ale persoanei vizate (adică ale tale).

Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail:  office@dmkids.ro

Dreptul de portabilitate. Atunci cand prelucram datele tale in baza consimtamantului sau executarii contractului, si in mod automat, vei avea dreptul sa ne soliciti transferul datelor tale: (a) catre tine sau (ii) catre un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situatie presupune ca ai optiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate contului de client către un alt operator de date (de ex. catre un operator care administreaza un alt website de magazin online). Mai exact, vei putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat direct in mod activ (exceptand orice date derivate sau create/ dezvoltate de Biotricity Power, cum ar fi spre ex. un profil de client). Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: office@dmkids.ro . Vom transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici intr-un format structurat si care permite reutilizarea datelor (de ex. in format XML, JSON, CSV).

Dreptul de a face plangeri la autoritatea de supraveghere. Ai dreptul sa depui orice plangeri in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului in care noi prelucram datele tale personale. Totusi, speram ca vei decide sa discuti mai intai cu noi, inainte de a depune orice plangeri la A.N.S.P.D.C.P. Protectia datelor tale este foarte importanta pentru noi si vom lua toate masurile necesare pentru a solutiona orice problema cu privire la controlul și securitatea datelor tale. De asemenea, te poti adresa cu diverse intrebari si catre A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protectiei datelor din Romania. Poti gasi unele ghiduri si linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autorității http://www.dataprotection.ro/.

INTREBARI SI SOLICITARI PRIVIND PROTECTIA DATELOR

Biotricity Power iti sta la dispozitie pentru orice nelamuriri, clarificari sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politica de Prelucrare a Datelor.

Ne poti contacta si pentru orice sugestii sau comentarii legate de aceasta Politica sau modul in care colectam si utilizam datele tale, la datele de contact de mai jos.

Adresa: Pitesti, str. Calea Bucuresti, bl. 27, sc. B, parter, ap. 1, jud. Arge,s Romania

Email: office@dmkids.ro