Educatia se face prin joaca

Politica de retur

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.
Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati. Datele de contact in acest sens sunt: www.dmkids.ro (Biotricity Power srl), adresa postala: Pitesti, str. Calea Bucuresti, bl. 27, sc. B, parter, ap. 1, jud. Arges, numar de telefon 0734 000 112, adresa de email office@dmkids.ro - cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau email.

Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii in cazul in care produsul returnat nu corespunde stanardelor din vina furnizorului, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare prin virament bancar sau folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua sau reprezentantului firmei de curierat Fan Curier, Urgent Cargus sau DPD, autorizati de catre noi pentru ridicarea produselor, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor, cu exceptia situatiilor in care se doreste returul deoarece produsul returnat nu corespunde standardelor din vina furnizorului (produsul este defect, culoarea produsului difera de poza de pe site, lipsesc parti componente ale produsului). In acest caz, vom suporta costul returnarii produselor. 

POLITICA RETUR PRODUSE DEFECTE 

1. Organizatorul

S.C. Biotricity Power SRL, persoana juridica de nationalitate romană cu sediul in Pitesti, str. Calea Bucuresti, bl. 27, sc. B, parter, ap. 1, jud. Arges, inregistrata in Registrul Comertului Arges sub nr. J03/117/2010, avand cod fiscal RO 26469702, pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea returnarii produselor cumparate din magazinele in conditiile prezentului regulament.

2. Drept de retur

Are drept de retur orice persoana fizica sau juridica ce a achizitionat produse de la magazinul online www.dmkids.ro

3. Situatii de neacceptare a returului

– Produsul a fost modificat

– Produsul nu este returnat complet

– Produsul nu este insotit de dovada achizitiei 

– Defectul apare ca urmare a folosirii incorecte

– Defectul apare ca urmare a instalarii incorecte

– Au fost efectuate reparatii de catre alte personae

– Defectul a survenit in urma unui accident rutier

– Numarul de serie a fost modificat sau sters

– In cazul uzurii normale

– Defecte cauzate de supraincarcare

– Defecte cauzate de plierea incorecta

– Zgarieturile constituie deteriorari normale si nu reprezinta motive pentru reclamatie

– Din cauza expunerii indelungate la soare, transpiratiei, stergerilor si spalarilor dese, materialul se poate decolora iar aceasta nu reprezinta motiv pentru reclamatie

– Uzura rotilor la carucioare constituie deteriorare normala si nu reprezinta motiv pentru reclamatie.

Termenul de garantie este valabil de la data vanzarii produsului si se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectarea produsului pana la data repunerii acestuia in functiune.

 4. Locul – exclusiv pentru produsele achizitionate prin comanda pe www.dmkids.ro

Produsul / produsele pot fi returnate exclusiv prin aceeasi metoda prin care au fost achizitionate, in urma aprobarii cererii de retur sau personal, clientului care a achizitionat produsul / produsele in baza unui act de identitate si a facturii cu care a fost achizitionat produsul.

5. Mecanismul de desfasurare

Clientii care doresc sa returneze produsele achizitionate de pe site-ul www.dmkids.ro trebuie sa faca o cerere de retur catre compania Biotricity Power SRL, in termen de cel mult 30 de zile calendaristice de la emiterea documentului de cumparare.

Dupa verificare adocumentelor de achizitie, produsul va fi preluat in vederea evaluarii indeplinirii conditiilor de retur.

Acceptarea returului se va putea face doar dupa verificarea si confirmarea indeplinirii conditiilor de retur, organizatorul rezervandu-si dreptul sa decida asupra acceptarii returului.

In urma verificarii starii produsului, daca se constata ca nu indeplineste conditiile pentru retur  Biotricity Power va informa direct Clientul. Produsul va fi inmanat clientului in magazine sau va fi returnat prin curier, cu plata la destinatie. In acest caz clientul va suporta costul transportului de retur, conform declaratiei date la momentul predarii produsului pentru constatare.

In cazul depasirii termenului, cererea se considera anulata.

6. Timpul

Rezolutia la cererea de retur va fi trimisa clientului, printr-un mijloc de comunicare agreat (telefonic, email, fax, etc), in maxim 7 zile lucratoare de la preluarea produsului de catre  Biotricity Power. Termenul de returnare al banilor, pentru cererile aprobate, este de maxim 15 de zile lucratoare de la data aprobarii returului;

7. Returnarea Contravalorii

In cazul in care clientul doreste achizitionarea altui produs din www.dmkids.ro, de valoare egala sau mai mare decat valoarea produsului pentru care se solicita retur, achitarea diferentei de valoare se va face prin plata in cont sau ramburs la curier.

In cazul in care a fost aprobata cererea de retur si clientul doreste restituirea sumei de bani, suma va fi transferata in contul indicat de catre client in cererea de retur, in termen de 15 de zile lucratoare de la aprobare, aceasta plata reprezentand contravaloarea produsului asa cum a fost ea inscrisa pe documentul fiscal ce probeaza achizitia.

8. Litigii

Orice disputa cu privire la interpretarea, executarea si efectele prezentului Regulament vor fi solutionate pe cale amiabila.

In cazul in care Partile nu ajung la o intelegere, litigiile vor fi supuse spre solutionare instantelor de judecata competente.