Educatia se face prin joaca
click pe poza pentru a o mari
  • Scaun auto Maxi Cosi Beryl

Scaun auto Maxi Cosi Beryl

2.090,00 Lei (Pretul contine TVA)

Maxi Cosi

In 1984 introducea pentru prima oara scaunul auto in Europa. De atunci, Maxi Cosi a devenit un nume recunoscut pe piata internationala, scaunele sale auto castigand numeroase premii si punctaje foarte bune la testele de siguranta auto.

in stoc

Produs nou
Producator: Maxi Cosi
Cod: DMK96247
Cod producator: 8028
Cost transport:
28.00 Lei (Curier)
detalii cost transport

Comanda prin email

comenzi@dmkids.ro

Va rugam sa precizati in e-mail numele si prenumele dumneavoastra, CNP-ul, adresa de facturare, adresa de livrare, codul produsului/produselor dorit/e, cantitatea, culoarea si orice alte informatii suplimentare pe care le considerati relevante;

Comanda telefonic

0734 000 112

Detalii produs

Scaunul auto Maxi-Cosi Beryl este recomandat de la nastere la 7 ani, acesta crește împreună cu copilul dvs. pentru o călătorie sigură, confortabilă si pentru o utilizare mai lungă. Ajustarea cu ușurință pentru a se potrivi atat nou-născutului, cat și copilului dvs. până la 7 ani, are poziții orientate cu spatele si cu fata la sensul de mers și este singurul scaun de mașină de care aveți nevoie. Scaunul este construit folosind tehnologia noastră inovatoare de înaltă performanță G-CELL pentru o protecție maximă împotriva impactului lateral, dar si cu perne cu aer Air Protect la nivelul tetierei Este foarte simplu sa schimbati directia de mers de la rear facing la front facing, atunci cand va veni momentul sa o faceti, si este compatibil cu toate masinile, utilizând ISOFIX -ul sau centura de siguranță a masinii pentru confortul dumneavoastră. Caracteristici: -0-25 kg -rear facing 0-13 kg -front facing 9-25 kg -reductor nou-nascut compatibil pana la 13 kg -5 pozitii de inclinare -hamuri „easy in harness” pana la 7 ani -instalare isofix sau centura masinii -protectie laterala imbunatatita cu tehnologia G-cell si Air Protect -sistem anti-utilizare necorespunzătoare Posibilitati de instalare: - isofix+suport picior 0-18 kg(0-4 ani) - centura+suport picior 0-25 kg (0-7 ani) Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene ECE R44/04 Fabricat in Olanda.

Opinia cumparatorilor

Fiti primul care isi exprima opinia despre Scaun auto Maxi Cosi Beryl!

Opinia mea despre Scaun auto Maxi Cosi Beryl:

Nume sau initiale
vor aparea pe site
Email
nu va aparea pe site
Rating
click pentru a da un rating
Opinia mea
Veti recomanda acest produs? Da Nu
Sunteti client www.dmkids.ro? Da Nu
Sunt de acord cu termenii si conditiile de review