Educatia se face prin joaca
click pe poza pentru a o mari
  • Scaun auto Titan Pro Maxi Cosi

Scaun auto Titan Pro Maxi Cosi

1.550,00 Lei (Pretul contine TVA)

Maxi Cosi

In 1984 introducea pentru prima oara scaunul auto in Europa. De atunci, Maxi Cosi a devenit un nume recunoscut pe piata internationala, scaunele sale auto castigand numeroase premii si punctaje foarte bune la testele de siguranta auto.

in stoc

Produs nou
Producator: Maxi Cosi
Cod: DMK96220
Cod producator: 8604
Cost transport:
28.00 Lei (Curier)
detalii cost transport

Comanda prin email

comenzi@dmkids.ro

Va rugam sa precizati in e-mail numele si prenumele dumneavoastra, CNP-ul, adresa de facturare, adresa de livrare, codul produsului/produselor dorit/e, cantitatea, culoarea si orice alte informatii suplimentare pe care le considerati relevante;

Comanda telefonic

0734 000 112

Detalii produs

- Recomandat de la 9 luni până la aproximativ 12 ani (9-36 kg, inaltime 67-150cm). - Sistem Isofix cu prindere in 3 puncte: acest scaun auto este instalat prin conectarea celor doi conectori ISOFIX si a chingilor «TOP TETHER», în punctele de ancorare ISOFIX ale vehiculului. -protectie laterala G-Cell (fagure) - Tehnologie "AIR PROTECT" pentru o extra protectie a capului - Sistem inovator de prindere a copilului cu centurile de siguranta care reduce la jumatate timpul de fixare a acestuia in scaunul auto -suport de pahar -Ham cu prindere în 5 puncte -tetiera reglabila pe inaltime, are 11 trepte -3 pozitii de inclinare pentru confortul copilului dvs. - Cataramă ham - Buton reglare ham - Curea reglare ham - Mâner înclinare - Mâner decuplare bază ISOFIX - Mâner reglare suport pentru cap - Centura Top Tether - Compartiment pentru manual de instructiuni - Buton decuplare conectori ISOFIX P Conectori ISOFIX - Inel bază pentru ghidare centură - Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene ECE R44/04 - Fabricat in Olanda.  

Opinia cumparatorilor

Fiti primul care isi exprima opinia despre Scaun auto Titan Pro Maxi Cosi!

Opinia mea despre Scaun auto Titan Pro Maxi Cosi:

Nume sau initiale
vor aparea pe site
Email
nu va aparea pe site
Rating
click pentru a da un rating
Opinia mea
Veti recomanda acest produs? Da Nu
Sunteti client www.dmkids.ro? Da Nu
Sunt de acord cu termenii si conditiile de review