Educatia se face prin joaca

Termeni si conditii

Accesarea si folosirea site-ului www.dmkids.ro, precum si comanda produselor prezentate pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Prin intermediul site-ului www.dmkids.ro (numit in continuare “Site-ul”) se pot cumpara diverse articole, cu preponderenta din domeniul ingrijirii copiilor si mamelor: jocuri, jucarii, articole de baie etc.

Site-ul este proprietatea S.C. Biotricity Power SRL (numita in continuare “Vanzator”), societate comerciala cu sediul in Pitesti, str. Calea Bucuresti, bl. 27, sc. B, parter, ap. 1, jud. Arges, inregistrata in Registrul Comertului Arges sub nr. J03/117/2010, avand cod fiscal RO 26469702 si capital social 200 RON. Folosirea oricarei informatii de pe site (text, fotografie etc.) fara acordul Vanzatorului se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare privind protectia drepturilor de autor.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. S.C. Biotricity Power SRL isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Continutul site-ului dmkids.ro (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea  S.C. Biotricity Power SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul proprietatea  S.C. Biotricity Power SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Informatia prezentata poate include erori de ordin tehnic sau erori de tastat.

Comanda

Produsele se pot comanda direct pe site, la telefon 0734 000 112 (retea Vodafone) sau prin e-mail la comenzi@dmkids.ro.

Pentru comenzile pe site, cumparatorul isi poate crea un cont in care sunt salvate detalii privind nume, prenume, adresa de livrare, telefon, e-mail, iar la urmatoarele comenzi nu va mai fi necesar sa furnizeze aceste date si astfel comanda va fi mai rapida. In plus, comenzile clientilor ce au cont pe site sunt procesate cu prioritate.

Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din diverse motive justificate, cum ar fi: epuizarea stocului, nefunctionarea site-ului, informatii afisate eronat pe site etc. Clientul va fi anuntat de anularea comenzii si i se vor returna banii in cazul platii in avans.

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

Plata

Plata produselor comandate se poate face:

Livrarea

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat rapid Urgent Cargus, Fan Curier, GLS si DPD

Nu se fac livrari  Duminica.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon, unuia din operatorii nostrii.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia.

Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

Produsele comandate sunt expediate printr-o firma de curierat rapid sau direct de catre Vanzattor, in termen de 1-4 zile lucratoare.

Termenul se poate prelungi pana la  30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

Se va percepe o taxa de transport, ce va fi evidentiata distinct in cadrul comenzii pentru produsele cu valoare de pana la 1000 lei: astfel:

Nu se percepe taxa de transport pentru produsele cu valoare mai mare de 1000 lei.

In cazul in care coletul trebuie expediat intr-o localitate ce nu se afla in raza de acoperire a firmei de curierat:

sau 

Biotricity Power face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Biotricity Power are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

Returnare produse

Produsele pot fi returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice printr-o notificare scrisa, fara a invoca vreun motiv, doar daca nu au fost asamblate, folosite sau deteriorate in vreun fel, daca sunt in ambalajul original, au toate accesoriile si documentele cu care fost livrate. Plata cheltuielilor de returnare va fi suportata de catre client, iar returnarea banilor se va face de catre Vanzator in termen de 14 zile, intr-un cont bancar indicat de client.

Mai multe informatii referitoare la returnarea produselor se pot gasi in politica de retur.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa: http://www.dmkids.ro/formular-retur.

Garantii

Toate produsele ce se comercializeaza pe site-ul www.dmkids.ro au garantia oferita de producatorul respectivului produs. Garantia se solutioneaza la sediul Vanzatorului, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea Vanzatorului, iar expedierea se va face prin intermediul curierului Urgent Cargus, Fun Courier sau DPD. Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, component, piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Echipa dmkids.ro va asigura in implicarea totala pentru a rezolva eventualele probleme aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.

S.C Biotricity Power S.R.L. realizeaza campanii de reduceri si promotii pentru produsele importate sau distribuite. Vanzatorul nu are obligatia de a anunta in prealabil organizarea acestor campanii. Vanzatorul ofera posibilitatea clientilor sai de abonare gratuita la serviciul de newsletter unde pot fi anuntati in prealabil de existenta unor campanii de reduceri, promotii in derulare.

Perioada in care se desfasoara aceste promotii sau reduceri poate fi modificata fara instiintare prealabila in functie de stocul disponibil.

Utilizarea informatiilor de natura personala

Toate datele cu caracter personal ale clientilor sai (care au cont pe site si/sau au efectuat comenzi) nu vor fi divulgate niciunei terte persoane si vor fi folosite doar in scopuri comerciale. 

Biotricity Power SRL isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara vreo notificare prealabila, precum si orice informatie de pe site, inclusiv preturile produselor.