Educatia se face prin joaca

Termeni si conditii

Accesarea si folosirea site-ului www.dmkids.ro, precum si comanda produselor prezentate pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Prin intermediul site-ului www.dmkids.ro (numit in continuare “Site-ul”) se pot cumpara diverse articole, cu preponderenta din domeniul ingrijirii copiilor si mamelor: jocuri, jucarii, articole de baie etc.

Site-ul este proprietatea S.C. Biotricity Power SRL (numita in continuare “Administrator”), societate comerciala cu sediul in Pitesti, str. Calea Bucuresti, bl. 27, sc. B, parter, ap. 1, jud. Arges, inregistrata in Registrul Comertului Arges sub nr. J03/117/2010, avand cod fiscal RO 26469702 si capital social 200 RON. Folosirea oricarei informatii de pe site (text, fotografie etc.) fara acordul Administratorului se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare privind protectia drepturilor de autor.

Comanda

Produsele se pot comanda direct pe site, la telefon 0734 000 112 (retea Vodafone) sau prin e-mail la comenzi@dmkids.ro .

Pentru comenzile pe site, cumparatorul isi poate crea un cont in care sunt salvate detalii privind nume, prenume, adresa de livrare, telefon, e-mail, iar la urmatoarele comenzi nu va mai fi necesar sa furnizeze aceste date si astfel comanda va fi mai rapida. In plus, comenzile clientilor ce au cont pe site sunt procesate cu prioritate.

Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din diverse motive justificate, cum ar fi: epuizarea stocului, nefunctionarea site-ului, informatii afisate eronat pe site etc. Clientul va fi anuntat de anularea comenzii si i se vor returna banii in cazul platii in avans.

Plata

Plata produselor comandate se poate face:

- online cu card bancar (Visa sau Mastercard) prin intermediul mobilPay.ro, ce foloseste un mediu de tranzactionare 3D Secure si nu percepe comisioane suplimentare. Site-ul dmkids.ro nu solicita si nu stocheaza date despre carduri. Aceasta modalitate de plata poate fi folosita doar pentru comenzile efecutate direct pe site.

- prin virament bancar (ordin de plata), in baza facturii proforme ce va fi expediata pe e-mail, in contul S.C Biotricity Power SRL, cod IBAN RO71RZBR0000060017481425 deschis la Raiffeisen Bank. Aceasta modalitate de plata poate fi folosita doar pentru comenzile efectuate la telefon sau prin e-mail.

- cu numerar la ghiseele bancii Raiffeisen Bank, in baza facturii proforme ce va fi expediata pe e-mail, in cazul comenzilor efectuate la telefon sau prin e-mail.

- ramburs la primirea coletului

Livrarea

Produsele comandate sunt expediate printr-o firma de curierat rapid sau direct de catre Administrator, in termen de 1-4 zile lucratoare. Se va percepe o taxa de transport ce va fi evidentiata distinct in cadrul comenzii: 16 lei in cazul livrarilor cu Urgent Cargus, 18 lei in cazul livrarilor cu DPD, respectiv 21 lei in cazul livrarilor cu Fan Curier (preturi cu TVA).

In cazul in care coletul trebuie expediat intr-o localitate ce nu se afla in raza de acoperire a firmei de curierat:

- va trebui sa achitati un cost de transport suplimentar in functie de numarul de kilometri dintre localitatea respectiva si cea mai apropiata sucursala a firmei de curierat (acest cost va va fi comunicat de Administrator odata cu confirmarea comenzii)

sau 

- sa ridicati personal coletul de la cea mai apropiata sucursala a firmei de curierat.

Returnare produse

Produsele pot fi returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice printr-o notificare scrisa, fara a invoca vreun motiv, doar daca nu au fost asamblate, folosite sau deteriorate in vreun fel, daca sunt in ambalajul original, au toate accesoriile si documentele cu care fost livrate. Plata cheltuielilor de returnare va fi suportata de catre client, iar returnarea banilor se va face de catre Administratorul site-ului in termen de 14 zile, intr-un cont bancar indicat de client.

Utilizarea informatiilor de natura personala

Administratorul este inregistrat sub numarul 27222 in Registrul de evidenta al operatorilor de date cu caracter personal, in conformitate cu legea nr. 677/2001. Toate datele cu caracter personal ale clientilor sai (care au cont pe site si/sau au efectuat comenzi) nu vor fi divulgate niciunei terte persoane si vor fi folosite doar in scopuri comerciale.

 

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara vreo notificare prealabila, precum si orice informatie de pe site, inclusiv preturile produselor.